faras  marius rubezius | Anekdotai 862 d atgal Citata('975957','975957','6','347')">Pranešti apie šlamštą Prisivogė Zuokas ir sugalvojo su gyventojais eksperimentuoti. Pirmiausia atėmė stovėjimo aikšteles. Žmonės nesiskundžia. Atėmė Vilniaus žemę, bus golfo laukau. Žmonės nesiskundžia.Pasikvietė "dalkija" kuri atiminėja ir dalijasi su Zuoku žmonių pinigus.Po vieną visi pikti bet niekas nesiorganizuoja. kur kantrybės ribos klausia Zuokas patarėjo.
- O tu juos dar dustu nuodyti pabandyk
Įeina Adamkus į kambarį ir sako savo Almai.
- Žinai Almut pasakysiu tau liūdną žinią - aš vėl tapau prezidentu.
Maudėsi kartą Adamkus Viduržemio jūroj. Maudėsi, maudėsi ir skęsti pradėjo. Netoliese žaidę delfinai tai pastebėjo, priplaukė artyn, apsupo ratu, bet Adamkaus negelbėjo. Tai įrodo, kad delfinai - mąstancios būtybės (priešingai, nei dalis lietuvaičių).
Gyveno Paksas. Taip jam ir reikia.
Ar žinote, kodėl Paksas taip remia Uspaskichą? Anekdotų herojai visada vienas kitam padeda!
Mama nusiveda mažą berniuką į žaislų parduotuvę. Vaikas apžiūrinėja žaislus ir zyzia:
- Mama, noriu pokemono, noriu pokemono...
Mama suranda pokemonus:
- Štai pokemonai, žiūrėk, žalias, mėlynas, geltonas...
- Noriu ne tokio...
- O kokio nori? Štai, žiūrėk, koks gražus!
- Neee... Noriu tokio, kaip Paksas!
Uspaskichas, bandydamas pakelti savo prestižą tikinčiųjų tarpe, nutarė paaukoti bažnyčiai pinigų. Jo agentas nuvažiuoja pas vieną iš kunigų ir taria jam:
- Sveiki, aš esu Darbo partijos atstovas, mūsų vadovo Viktoro Uspaskicho paliepimu, atvežiau bažnyčiai auką - 100 tūkstančių litų, kuriuos jums ir perduosiu dabar. Tačiau, su viena salyga: jūs turėtumėte savo pamoksle pavadinti jį šventuoju.
- Bet jis juk nėra šventasis, tokiu tampama tik popiežiaus sprendimu!
- Na, galite pavadinti jį kaip nors netiesiogiai, pavyzdžiui, kokiame nors palyginime...
Kunigas sutiko paminėti Uspaskichą palyginime ir paėmė auką bažnyčiai. Kitą dieną į bažnyčią prisirinko ir šiaip žmonių, ir Darbo partijos atstovų, o kunigas pradėjo sakyti pamokslą:
- Šiandien norėčiau pakalbėti apie Viktorą Uspaskichą. Tai tikras erodas, toks nusidėjėlis, kokių reta, tikras nusikaltėlis. Jis papirkinėja pareigūnus, vilioja pinigus iš žmonių, meluoja, kyšininkauja ir apgaulėmis bando pakliūti į valdžią. Tai toks blogas žmogus, kad už jį balsavę nuodėmių atleidimo gali nesitikėti! Bet, palyginus su Henriku Daktaru, tai tikras šventasis!
Kalbasi du kaunieciai po prezidento rinkimu:
- Klausyk, tu uz ka balsavai: teisingai, ar uz Prunskiene?
Vakar Šakilas O'Nilas po rungtynių dalindamas autografus,netičia pasirašė kontraktą su Marijampolės Sūduva
Po laivo katastrofos pakliuvo žemaitis, dzūkelis ir suvalkietis į laukinių salą. Laukinių minia juos pasičiupo, nutempė pas vadą, o tas ir sako:
- Na, ką, jei norite grįžti namo, turėsite išsipirkti. Pasirinkite: arba mokat 100 baksų, arba gaunate 100 kart su lazda per užpakalį, arba suvalgot maišą svogūnų.
Žemaitis pamąstė, pamąstė, išsitraukė 100 dolerių ir sumokėjo vadui. Dzūkelis, neturėdamas pinigų, pasirinko lazdas. O suvalkietis pareiškė:
- Na, neškit čia tuos svogūnus!
Laukiniai žemaitį paleido, dzūkelį primušė ir išspyrė, o suvalkietis ėmė graužti svogūnus. Graužia ir verkia, graužia ir verkia. Galų gale, neiškentęs, taria:
- Ne, geriau jau lazdų!
Laukiniai prišoko prie suvalkiečio ir ėmė jį mušti. Gavęs 50 lazdų, suvalkietis ėmė rėkti:
- Ne, galvijai, baikit, geriau jau svogūnai!
Laukiniai pasodino jį vėl prie svogūnų... Suvalkietis graužia graužia, po kiek laiko vėl neišlaiko ir taria:
- Ne, geriau jau lazdos!
Laukiniai vėl ima jį mušti. Duoda dar 30 lazdų ir tas vėl ima šaukti:
- Baikit, geriau svogūnai!
Vėl ima valgyt svogūnus. Likus kokiam dešimtadaliui maišo, ašarodamas pareiškia:
- Ne, geriau jau lazdos!
Laukiniai vėl ima jį mušti. Po dešimto smūgio suvalkietis surinka:
- Gerai jau, gerai, imkit tuos savo 100 dolerių, galvijai!
Mirštantis senelis sako savo anūkui:
-Aš užkasiau didelį lobį...
-Kur,seneli?-klausia anūkas
-Žemėje...
-O gal gali pasakyti tiksliau?
-Žemė-trečia planeta nuo Saulės...
Gidas vedžioja turistus po senovinę pilį. Pilyje daug požemių, labirintų. Giliame požemyje gidas parodo turistams keletą skeletų. Vienas turistas jo klausia:
- Iš kur jie čia atsirado? Ar tai buvusių kalinių skeletai?
- Ne. Tai buvusių turistų skeletai. Jie nutarė sutaupyti ir nepasisamdė gido.
Joja du kaubojai. Pirmasis:
- Petrai, klausyk, tu kartais neapsišikai ??
- Ne, ką tu...
Joja toliau. Jaučiasi stiprus smrudas...
- Petrai, tu tikrai neapsišikai ??
- Kas čia per kalbos !! Nu aišku, kad ne !
Joja toliau. Atskrido milžiniškas kiekis musių; jau neįmanoma atsiginti.
- Viskas. užteks. Petrai !! Lipk nuo arklio ir maukis kelnes !!!!
Tas nulipo, nusimovė kelnes..
- Petrai ! Juk sakei, kad neapsišikai !!!
- Aaaa, aš maniau, kad tu čia apie šiandieną...
Anekdotus rašykite komentaruose...
Skaitykite daugiau...
MERGAITE ATNESE MAMAI BORUŽYTE IR KLAUSIA
-kAS ČIA???
-dievo karvytė-atsako mama.
-Geras.ydomu kaip Dievas ją melžia.-nusistebi mergaitė
Kontrolierius keleiwiui:
-jusu talonelis?
-mano talonelis.
-jus ka ligonis?
-o jus daktaras?
-jusu talonelis!
-mano talonelis.
-ka cia ta pati kartojat, kitu zodziu nezinot?
-zinau: siurblys.
-as kontrolierius!
-o as santechnikas.
-pas jus wisi namie?
-o norit y swecius?
-jusu talonelis!
-mano talonelis.
-jus ka zuikis?
-o jus wilkas?
-jusu talonelis!
-o kam jums?
-as pasiziuresiu...
-tai nusipirkit ir ziurekit.
-jusu talonelis!
-mano talonelis. O stai ir mano stotele
Gydytojais įkyriai pacientei:
– Šiuo atžvilgiu medicina bejėgė.
– Viešpatie, kodėl?
– Jūs visiškai sveika.
Eina vaikinas su mergina - blondine, vaikinas sako:
- Žiūrėk, varna negyva.
Blondinė pakėlus galvą į dangų:
- Kur?
Vyrukas užsuko aplankyti sergančio draugo. Ligonio žmona paprašė jį laikytis žvaliai, negąsdinti ligonio liūdna veido išraiška, kad nepablogėtų ir taip labai sunki jo būklė.
Lankytojas (nuo slenksčio, linksmai):
- Tai ką? Matau, mirštame?!
Ką turėtų padaryti blondinė, norėdama numesti 2 kilogramus svorio?
Nusiplauti kosmetiką!
Ateina blondinė į parduotuvę ir klausia pardavėjo;
-Kiek kainuoja tas šokoladukas 1Lt 50ct?
Komentarai: 0 Peržiūrėjo: 209
|